Text

Fortbildning

Vill du utvecklas i ditt arbete? Letar du efter en kurs, webbinarium eller en föreläsning som är intressant? Har hela kollegiet behov av utbildning? Hitta svaren om hur du går vidare på denna sida.

Poänggivande kurser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

MDU erbjuder både poänggivande kurser och andra former av utbildningar för yrkesverksamma i förskola och skola. Klicka dig vidare för att se utbudet.

Uppdragsutbildning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I samverkan med Skolverket och skolhuvudmän skräddarsyr MDU utbildningar efter de specifika behov som finns för respektive enhet eller kommun. Uppdragsutbildningar är avtalsbundna vilket kräver samordning mellan rektor och Mälardalens universitet. Klicka dig vidare för mer information.

Kortare fortbildningstillfällen

I Pedagog Mälardalens kalender publiceras kortare webbinarier eller fysiska seminarier och föreläsningar som erbjuds av både MDU och regionens skolhuvudmän.

Fortbildning från andra aktörer Öppnas i nytt fönster.

Ett urval av öppna webbinarier, seminarier och kurser via andra aktörer som till exempel Skolverket och SPSM presenteras via vår kalender. De webbkurser eller MOOC:ar som förutsätter egna studier presenteras i flödet nedan.